SEKRETESS

1. ANVÄNDARAVTAL OM WEBBPLATSEN

Välkommen till vår webbplats mobilhuset.se. Vi tillhandahåller tjänster till dig som omfattas av meddelanden, villkor och villkor som anges i detta avtal och integritetspolicy (”Avtalet”). Vi förbehåller oss rätten att ändra denna webbplats och dessa villkor när som helst utan föregående meddelande.

Innan du beställer måste du acceptera alla villkor i detta avtal, så läs detta avtal noggrant innan du fortsätter.

Du kan komma åt detta användaravtal och sekretesspolicy när som helst i sidfoten på webbplatsen. Användaravtalet och integritetspolicyn kan komma att ändras; datumet för de senaste ändringarna kommer att visas på den här sidan, så ta en titt på avtalet ofta.

2. ANVÄNDNING AV WEBBPLATSEN

Du får inte reproducera, distribuera, visa, sälja, hyra, sända, skapa derivatverk från, översätta, modifiera, omvända ingenjörer, demontera, dekompilera eller på annat sätt utnyttja denna webbplats eller någon del av den såvida detta inte uttryckligen tillåts av oss skriftligen.

 

Du kan inte göra kommersiell användning av någon av de uppgifter som tillhandahålls på webbplatsen eller använda någon av webbplatsen till förmån för en annan verksamhet såvida detta inte uttryckligen tillåts av oss i förväg.

3. DITT KONTO

Du kommer att vara ensam ansvarig för all åtkomst till och användning av denna webbplats av alla som använder lösenordet och de identifieringar som ursprungligen tilldelats dig, oavsett om sådan åtkomst till och användning av denna webbplats verkligen är godkänd av dig, inklusive utan begränsning, all kommunikation och överföringar och alla skyldigheter (inklusive utan begränsning ekonomiska skyldigheter) som uppkommit genom sådan tillgång eller användning. Du är ensam ansvarig för att skydda säkerheten och konfidentialiteten för lösenordet och identifieringen som tilldelats dig. Du ska omedelbart meddela oss om obehörig användning av ditt lösenord eller identifikation eller andra brott eller hot om brott mot denna webbplats säkerhet.

 

Du samtycker till, representerar, garanterar och lovar att all registreringsinformation eller information som du tillhandahåller för inköp utan registrering är sann, korrekt, fullständig, aktuell och enbart din. Du får inte utge dig för att vara, imitera eller låtsas vara någon annan när du registrerar eller köper utan registrering på denna webbplats. Om något av din registreringsinformation ändras måste du uppdatera det på ditt konto.

Insamling av information

Informationen vi lär av kunder hjälper oss att utföra transaktioner, skicka varor och ge kundsupport och ständigt förbättra din shoppingupplevelse i vår onlinebutik. Här är de typer av information vi samlar in:

4. INFORMATIONEN DU GER OSS

Vi tar emot och lagrar all information du anger på vår webbplats eller ger oss på något annat sätt. Vi använder informationen du tillhandahåller för att svara på dina önskemål, anpassa framtida shopping för dig, förbättra vår tjänst och kommunicera med dig.

Enligt lag har du rätt att ta emot all information som vi har lagrat för dig och ditt företag.

5. LOGGDATA

Vi samlar in information som din webbläsare skickar när du besöker vår webbplats. Denna loggdata kan innehålla information som din dators Internet Protocol-adress (“IP”), webbläsartyp, webbläsarversion, sidorna på vår webbplats som du besöker, tid och datum för ditt besök, den tid du använt på dessa sidor och annan statistik. Dessutom kan vi använda tredje parts tjänster som Google Analytics som samlar in, övervakar och analyserar denna typ av information för att öka sajtens funktionalitet. Dessa tredjepartsleverantörer har sina egna sekretesspolicyer som hanterar hur de använder sådan information.

 

När du surfar på en webbplats på en mobil enhet kan vi samla in viss information automatiskt, inklusive, men inte begränsat till, vilken typ av mobil enhet du använder, din mobila enhets unika enhets-ID, din mobila enhets IP-adress, din mobiloperation systemet, vilken typ av mobil webbläsare du använder, din platsinformation och annan statistik.

VILKA RÄTTIGHETER DU HAR ÖVER DINA DATA

Om du har ett konto på den här webbplatsen, eller har lämnat kommentarer, kan du begära att få en exporterad fil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har lämnat till oss. Du kan också begära att vi raderar alla personuppgifter vi har om dig. Detta inkluderar inte några uppgifter som vi är skyldiga att behålla för administrativa, juridiska eller säkerhetsändamål.